B2-Cleaning neemt Vrolijk Special Cleaning over

Lees hier het persbericht

B2-Cleaning zet ondernemingen Vrolijk Dienstengroep voort

Haags schoonmaakbedrijf zet in op stabiliteit en continuïteit VSC

Den Haag, 10 juli 2017 – Schoonmaakbedrijf B2-Cleaning uit Den Haag heeft met de curatoren, Mr. Martijn Vermeeren (Buren Legal) en Emile ten Berge (Cees Advocaten), een akkoord bereikt over de overname van de ondernemingen Vrolijk Special Cleaning en RSB Uitzendgroep. Beide ondernemingen maakten onderdeel uit van de Vrolijk Dienstengroep die in financiële moeilijkheden is geraakt. De bedrijfsvoering van beide ondernemingen wordt overgenomen door B2-Cleaning en onverkort voortgezet.

Meerdere partijen toonden interesse in een overname, maar B2-Cleaning bleek de beste papieren te hebben, aldus Emile ten Berge, één van de twee curatoren: “Alle geïnteresseerden zijn in de gelegenheid gesteld een bieding uit te brengen. Naar aanleiding van de uitgebrachte biedingen is met B2-Cleaning overeenstemming bereikt. Door de met B2- Cleaning gesloten overeenkomst kan een aanzienlijk deel van de werkgelegenheid worden behouden.” Ook voor B2-Cleaning had het behoud van werkgelegenheid een hoge prioriteit.

Stabiliteit en continuïteit
Met het overnemen van de activiteiten waarborgt B2-Cleaning stabiliteit en continuïteit voor de opdrachtgevers en relaties van Vrolijk Special Cleaning. Er is dan ook gekozen om de activiteiten van beide ondernemingen gescheiden te houden. Gustav Beks, oprichter en mede-eigenaar van B2-Cleaning: “Het zou een logische stap zijn om de activiteiten van Vrolijk Special Cleaning bij B2-Cleaning onder te brengen. We hebben er echter voor gekozen om beide ondernemingen naast elkaar en onder eigen vlag te laten opereren. In onze ogen doet dit het meeste recht aan de opdrachtgevers en relaties van Vrolijk Special Cleaning.” Naast Vrolijk Special Cleaning krijgt B2-Cleaning met RSB Uitzendgroep ook de bedrijfsvoering in handen van de uitzendactiviteiten van de Vrolijk Dienstengroep.

Over B2-Cleaning
B2-Cleaning is opgericht in 2009 en telt inmiddels (voor de overname van VSC en RSB) ruim 250 medewerkers. Het schoonmaakbedrijf bedient een afwisselende klantenportefeuille in de Randstad. B2-Cleaning streeft naar ondernemen met zorg voor mens en milieu. De doorstart van VSC past in de ambities tot het maatschappelijk verantwoord ondernemen van B2-Cleaning.

Lees meer op onze website: www.b2-cleaning.nl

Het Babyhuis

Wij zijn betrokken!

Wij ondersteunen als Vrolijk Dienstengroep de initiatieven van http://www.het-babyhuis.nl/. Neem eens een kijkje op de website van dit geweldige initiatief. Vrolijk Dienstengroep is officieel ambassadeur van Het Babyhuis. 

Alpe díHuZes

Onze sponsoring!

Als Vrolijk Dienstengroep hebben wij natuurlijk een bijdrage geleverd aan http://www.opgevenisgeenoptie.nl, het initiatief van Alpe d’HuZes. Samen met enkele partners is voor het intiatief ruim € 40.000,00 opgehaald! Een geweldig succes natuurlijk. Vrolijk Dienstengroep wil iedereen bedanken voor de samenwerking voor het initiatief van Alpe d’HuZes. Een mooie dag maak je met een geweldig doel! 

Mobiele website

Mobiel offerte opvragen

Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede communicatie met bestaande en nieuwe klanten. Voor de website http://www.vsc-schoonmaak.nl is een mobile device ontwikkelt, waardoor ook op tablets en mobiele telefoons meer informatie over de Vrolijk Dienstengroep is terug te vinden. Online een offerte aanvragen. Het kan bij ons!

Nieuwe voertuigen

Vrolijk Dienstengroep op vakantieparken actief

Voor onze nieuwe klant Vakantiepark Aqua Delta is een nieuw voertuig aangeschaft. Deze linnenkar met aanhanger is in staat om zonder enige overlast voor de parkbezoekers vuil en nieuw linnen te halen en te brengen. Vrolijk Dienstengroep investeert in kwaliteit en service!

Vrolijk & MVO

Vrolijk Special Cleaning:†de dagelijkse praktijk.

Zo wil VSC dat al haar diensten zo duurzaam mogelijk zijn. Ook investeert VSC in goede doelen om zo de maatschappij verder op weg te helpen.