Maatschappelijk ondernemen

Binnen de schoonmaakbranche denken we bij “duurzaamheid in relatie tot contractvorming” al snel aan “inzet en gebruik van minder milieubelastende materialen en middelen” bij uitvoeren van het schoonmaakonderhoud. Duurzaam ondernemen gaat echter veel verder. VSC wil dat haar diensten in alle opzichten zo duurzaam mogelijk zijn. Van inkoop tot en met recycling.

(klik op de afbeelding om het artikel te lezen)

Wij zijn er trots op dat VSC in het bezit is van het milieucertificaat NEN-EN-ISO 14001:2004. Ook met betrekking tot veiligheid en gezondheid , VCA* (2008/5.1) en haar managementsysteem NEN-EN-ISO 9001:2008, wil VSC voorop blijven lopen.

Planet, People en Profit zijn de drie pijlers van duurzaam ondernemen. VSC heeft deze drie P’s hoog in het vaandel staan en maakt daarom ook steeds verantwoorde afwegingen tussen milieu, mensen en winst.

Bij VSC is maatschappelijk verantwoord ondernemen juist ook heel duidelijk gericht op de investering die VSC kan doen om de gehele maatschappij een stuk vooruit te helpen. Zo steunen wij de goede doelen:

Stichting Aap
Stichting Theater Benefiet
Alpe d’Huzes
KWF Kankerbestrijding
Stichting dierenlot
Pink Ribbon
Right to Play
Wereld Natuurfonds

Het Babyhuis

Wilt u ons volledig beleid ten aanzien van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen inzien? Neemt u dan contact met ons op.