Hotels & Recreatiebranche

VSC heeft een  landelijk opererend team van deskundigen op het gebied van facilitaire dienstverlening in de hotel- en recreatiebranche voor u beschikbaar. Deze dienstverlening bestaat uit schoonmaakonderhoud op afroepbasis, linnenbeheer, schoonmaakonderhoud algemene ruimten en schoonmaakonderhoud recreatiefaciliteiten.  

Schoonmaakonderhoud op afroepbasis
Wij maken onderscheid tussen het schoonmaakonderhoud van algemene ruimten en verhuurbare  ruimten zoals hotelkamers en vergaderzalen waarbij schoonmaakonderhoud afhankelijk is van de bezettingsgraad. Zo kunnen verschillende prijzen gelden voor
aankomst-, bezet- en afreisruimten. Voor deze dienst bieden wij dan ook schoonmaakonderhoud aan op afroepbasis en zullen deze kosten fluctueren met uw inkomsten.

 Linnenbeheer
VSC kan het linnen dat door uw wasserij wordt verzorgd voor u controleren en tellen alsmede ervoor zorgen dat het linnen netjes wordt verdeeld over de verschillende afdelingen. Ook het afvoeren van vuil linnen kan door ons worden verzorgd.

Schoonmaakonderhoud algemene ruimten
Volgens een vast programma worden de algemene ruimten zoals entree, receptie, lobby e.d. schoongemaakt. Van te voren wordt het aantal benodigde werkuren hiervoor gedetailleerd gecalculeerd middels een geautomatiseerd programma speciaal ontwikkeld voor de hotel- en recreatiebranche.

Schoonmaakonderhoud recreatiefaciliteiten
Uw recreatie faciliteiten zoals sauna’s, Turkse stoombaden, zwembaden, solaria, beautysalon, fitnessruimten, kleedruimten, campingaccommodaties e.d. behoeven een specialistische aanpak. Afhankelijk van de aard hiervan adviseert VSC u graag met bettrekking tot het onderhoud hiervan. Uiteraard kunt deze onderhoudsactiviteiten volgens een vast programma of op afroep door ons laten verzorgen. 

Naast deze specifiek branchegerelateerde werkzaamheden kunnen wij uiteraard ook andere schoonmaakactiviteiten voor u verzorgen. U kunt daarbij onder meer denken aan: